Zounar měl ten den odehrát dvě představení. Ke konci druhého bylo na herci znát velké fyzické vyčerpání. Když se z pauzy dlouho nevracel zpět na jeviště, napadlo Sagvana Tofiho, že něco není v pořádku a šel se podívat do šatny. Našel ho jak leží na zemi a zvrací.

"Šel jsem náhodou do divadla něco vyřídit, koukal jsem se s producentem Michalem Bělouškem na scénu a najednou mi bylo divný, že Martin odešel z jeviště. Šli jsme se podívat do zákulisí, jestli je v pohodě. Martin ležel na zemi v šatně, byl úplně zelenej, omdléval, kolaboval a zvracel. Okamžitě k němu přiběhli lékaři a dávali ho do kupy," řekl Blesk.cz Sagvan, který se Zounarem alternuje, a tak se rychle převlékl a představení za něj dohrál.

"Já jsem ze začátku vůbec netušil co se děje. Myslel jsem, že to na nás Martin hraje, že je to legrace. Pak tam ale začali lítat doktoři a pochopil jsem, že mu je fakt zle," svěřil se Sagvan. Produkce nemohla divákům během představení vysvětlit co se děje, a tak byli asi dost překvapeni, že celou hru dohrál z nenadání Sagvan Tofi.

Fotogalerie
3 fotografie