Jakmile Blesk odhalil, že Jiří Pomeje ve VIPkách končí, vyrojily se okamžitě spekulace o tom, co by za jeho nečekaným padákem mohlo být. Mluvilo se o tom, že s ním nebyla spokojena šéfka zpravodajství Jitka Obzinová, nebo že za vyhazovem stojí alkohol, kterého si "Pomík" rád před moderováním přihnul.

Objevila se však také spekulace, která pořádně nadzvedla samotného zlatého slavíka Karla Gotta. Prý to byla jeho manželka Ivanka, kdo Pomejeho z televize vyštípal.

 „Ivana nemá vůbec žádný zájem někoho vyštípat. Jiří Pomeje jí nikdy nestál v cestě. Do pořadu vsunul svůj specifický styl a zábavnost a díky tomu to bylo mnohobarevné. Proč by jí měl vadit?" hají svou ženu v rozhovoru pro Super.cz Gott. Podle něj má Ivanka v televizi nepřátele, kteří by se možná rádi dostali na její místo.

Božský Karel svou ženu rozhodně v takovém prostředí nehodlá nechat. „Oba nás to velmi zasáhlo. V této dané situaci dusna a pejorativních útoků na Ivanu, že si tam dupne a prosadí svoje, a samozřejmě nebudu jmenovat, od koho ty informace pocházejí, uvažujeme nad tím, jestli to vůbec dělat, nebo ne. Za takové nálady by se tam těžko dalo pokračovat,“ šokoval Gott.

"Nemám nejmenší důvod někoho vyštípávat. Jirka mi nikterak nestál v cestě, a i kdyby stál, nemám to v povaze! Důvod, proč končí neznám  a upřímně je mi to docela líto. Byl zábavný, rádi jsme se na něj koukali,"vyjádřila se k celé situaci sama Ivana.

Fotogalerie
7 fotografií