Dalibor Gondík se v posledních měsících začal věnovat zdravému stylu života. Díky upravenému jídelníčku a sportu zhubl 13 kilo. Kromě jógy se pustil i do běhu, při němž si ale způsobil úraz.

Mám natržený zadní stehenní sval a musím chodit o berlích. Já se připravuju na ten půlmaraton a v rámci té přípravy jsou různý protahování a cvičení a mně se to právě stalo při nějakém cviku, který jsem prostě přehnal. Takže tohle je normální klasickej úraz, který se stává sportovcům. Už za tři týdny ale můžu pokračovat v přípravě na svůj první půlmaraton v životě,“ prozradil Blesk.cz Gondík.

Velký úsměv na tváři se vytvořil Daliboru Gondíkovi, když zjistil, že na muzikále Mary Poppins, ve kterém je hlavní hvězdou vynikající zpěvačka Monika Absolonová, není jediný, kdo přišel o berlích. Stejně tak totiž dorazila jeho kolegyně Hana Křížková.

Ta byla v polovině prosince na výměně umělého kloubu v kolenu. Od operace uběhly už dva měsíce a stav Křížkové se lepší. I když bolesti někdy stále má. „Samozřejmě, že při cvičení občas upustím i slzu, ale jsem velká a statečná holka. A pořád mě to bolí méně, než před výměnou toho kloubu,“ svěřila se zpěvačka.

Fotogalerie
10 fotografií