"Uvidím, jestli Jakub vůbec zaregistruje, že Valentýn je," prohlásila ještě nedávno modelka Agáta Hanychová. Jakub ji ale nezklamal a při nakupování dárku se plácl pěkně přes kapsu. Kráska totiž dostala luxusní prstýnek od Cartiera, kterým se hned pochlubila na facebooku.

O tom, že se Prachař vyznamenal, není pochyb. Od bývalého přítele Mirka Dopity totiž na Valentýna dostala dvoumetrové svíčky.

Zásnuby?

Prstýnek si Agáta vzala sice na levý prsteníček, dalo by se tedy říci, že by mohl bát zásnubní. Pravidlem ale většinou bývá, že by na zásnubním prstýnku nemělo něco chybět. "Vždyť tam není kamínek," řekla v žertu Blesku Agáta. Na velkou svatbu si tedy budeme muset ještě chvíli počkat.

Bučková je "sama"

Zatímco Hanychová si užívá s Prachařem, modelka Eliška Bučková je "sama". Nedávno se rozešla s Noidem a tak nemohla čekat žádný zamilovaný dáreček. Namísto s přítelem Valentýna trávila s rodinou. "Dnes má svátek Sv. Valentýn, což je patron zamilovaných a já bych vám, moje milá rodinko, chtěla poděkovat, že vás mam a moc vás miluju!" napsala Eliška na Facebook.

 

Fotogalerie
4 fotografie