Svatba je pro Bartošovou jedno z velmi citlivých témat. Jednou už se vdávala a veselku si s Jiřím Pomejem téměř vůbec neužila, protože se tam objevilo tolik zvědavců. Proto se s Rychtářem rozhodli, že pokud vstoupí do svazku manželského, budou se to snažit utajit. Jenže nyní se na facebookových stránkách Ivety Bartošové, které zprovoznila TV Pětka, objevil termín svatby.

Svatba v dubnu?

 „Dostala jsem nabídku k sňatku a můžu vám všem sdělit, že jsem ji s láskou přijala. Datum je předběžně na 6.4.2013,“ napsal někdo na stránky jménem Ivety. Jenže zpěvačka o ničem neví a informaci označila za lživou. „Je to otevřená věc, která může nastat, ale termín určitě nemáme.

Rozčílený Rychtář

Nevím, kdo to tam psal, ale je to blbost,“ řekl rozčílený Rychtář. Zřejmě tedy chce zpěvačku někdo záměrně poškodit a ublížit jí. „Ty stránky spravuje Lukáš Rejmon, se kterým se Iveta rozešla ve zlém. Ona k nim ani nemá přístup. Asi se chce zase zviditelnit,“ prozradil Blesk.cz zdroj. Kdo je Lukáš Rejmon? Tento člověk se kdysi vydával za Ivetina manažera a správce fanklubu, ale byl později vyhozen.

Fotogalerie
6 fotografií