Tonia je v Praze už od pátku, jako první po příletu absolvovala setkání s pořadateli plesu, povinnou tiskovou konferenci a potom pro novináře v luxusním butiku v nejdražší pražské ulici, Pařížské, zapózovala se zelenou róbou. V klenotnictví si zase před zraky fotoaparátů vybírala náramky a prsteny. Jenomže v sobotu večer všechny převezla.

Zda-li si změnu šatů vymyslela během odpoledního korza Prahou, při němž nemohla minout Pražský hrad, nebo to byl promyšlený a fikaný tah, jak přitáhnout pozornost, těžko říct. Do Opery v sobotu večer nakonec přišla v černé krajkované róbě. Průsvitná slupka pokrývala bílou spodničku.

Tonia přišla v doprovodu Terezy Maxové, jejíž nadaci jde výtěžek z celého plesu. „Tonia působí spíše jak netykavka, moc se kolem sebe neusmívá. Tereza Maxová v překrásné tmavé róbě ji zcela zastiňuje,“ šuškají si mezi sebou účastníci plesu.

Při pohledu na róbu Maxové se však nabízí jasné vysvětlení. Tonia zelené šaty odmítnout nejspíše musela, aby s Terezou Maxovou nevypadaly jako dvojčata, i když blond and black.

Video
Video se připravuje ...

Bondgirl o šatech a tanci Katarína Krajčiová,Kristýna Léblová,Petr Soukup

Fotogalerie
6 fotografií