Chce se vyrovnat své ženě? Hrozivý rozpad dua, kdy je v zahraničí žádaná pouze Eva, ho zřejmě vyděsil natolik, že se sebou začal něco dělat. Hned při prvním pohledu na známou dvojici si nejde nevšimnout obrovského váhového úbytku zpívajícího Vaška. „Zhubnul jsem 10 kilo od Nového roku,“ chlubí se typický mužský a ohání se názvem nějaké dietní knihy.

Líný jako veš

Jenže je dost podezřelé, že milovník české kuchyně slovo posilovna slyšel jen z dálky. „Žádné cvičení, na to jsem bohužel moc lenivý,“ svěřil se omluvně. Je snad v jádru pudla nějaká ošklivá choroba? „Nemalujte čerta na zeď...,“ hrozí se Vašek. Ve finále by bylo s podivem, kdyby jeho mladší manželka měnila kvůli zahraničním nabídkám image a on by zůstal jako starý dobrý a obtloustlý Vašek.

Švihák lázeňský

Eva po letech změnila účes, zhubla pár kilo a představila novou vizáž. „Vidím ji ale pořád stejně, možná jen ty vlasy,“ váhal nastávající důchodce. Ten nepopírá, že se na nové »pracovní« zařazení těší, ale zpívat chce dál, tak proč u toho nevypadat dobře. „Tajemství je ve správné stravě a já, ač se na důchod těším, chci zpívat, dokud bude zdraví sloužit, tak ať slouží co nejdéle,“ prohodil zvesela švihák lázeňský.

Fotogalerie
9 fotografií