Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reakce slavných na prezidenta Zemana? Bůh nám pomáhej!

Autor: tesk - 
27. ledna 2013
19:22

Český národ si před několika minutami zvolil za svého nového prezidenta Miloše Zemana. Reakce na jeho vítězství jsou různé. Spíše záporné. Některé známé tváře českého šoubyznysu smutní, jiní jsou přímo znechucení. Podívejte se na jejich reakce.

Takto reagovali slavní na svých facebookových profilech:

Miroslav Dopita (expřítel Hanychové) – Samozřejmě jsem to hodil Kájovi, výsledek mě ale vůbec nepřekvapil.. Tak je to tu se vším.

Dominika Kadlčková (modelka) – Bůh nám pomáhej.. Kareeel!

Václav Noid Bárta (zpěvák) - :(( smutek :(

Inna Puhajková (modelka) - Hrozný zklamání!!!! Tenhle stát a společnost se nikdy nezmění,dokud to tu budou řídit lidi jako Zeman. Omlouvám se všem jeho příznivcům,ale je mi z toho upřímně nevolno!!

Filip Vaněk (stylista) – Jsme prostě země ovarových nejen kolen, ale i obličejů a lidí, kteří nesnesou třídní rozdíly. Je to smutné.

Janis Sidovský (producent) - Nejhorší je, ze nám tu Kikina zůstane na krku

David Kraus (zpěvák) - Velikej smutek !!!! Naštěstí jdu hrát velmi smutné představení kde se z toho můžu i vybrečet.naděje umírá poslední a brzo se sejdeme u dalších voleb a doufám ze nás bude víc.Karel je pro mě frajer co rozhoně nepatří do starého železa.

Mahulena Bočanová (herečka) - Už jen 5 let, 40 dní a 7h a budeme mít novýho prezidenta!!!

Braňo Polák (herec, zpěvák) – Zklamání.. obrovské zklamání, ale co, lidi si už vybrali. Hmm, nehodnotím, nesoudím, ale myslel jsem si, že zvítězí slušnost :(((

Pro Karla Schwarzenberga hlasoval například i český slavík Karel Gott s ženou Ivanou, Agáta Hanychová, Jakub Prachař, Vojtěch Dyk, Michal Horáček, Jan Potměšil nebo například Oldřich Navrátil.

Zemanovi drželi palce například Jiřina Bohdalová, Daniel Hůlka, Martin Dejdar nebo manželé Patrasová se Slováčkem.

Redakce Blesk.cz se omlouvá herečce Veronice Žilkové za uvedení mylné informace, že během druhých voleb držela palce prezidentovi Miloši Zemanovi. Volila Karla Schwarzenberga!