Jiní muži v jejich věku střídají holky jako ponožky a domů se vracejí až nad ránem. U Prachaře s Dykem je to však jiné. Jakmile vstoupili do vztahů s ženami, které mají děti, musejí se doma podřizovat domácím pracím. „Já jsem specialista na věšení prádla,“ pochlubil se Vojta Dyk v show Jana Krause. „A taky někdy peru prádlo,“ dodal.

Vojta žije s Táňou Vilhelmovou, která má dvě děti a další čeká právě s Dykem, a tak není divu, že se zpěvák musí doma ohánět. Prádlo je ale asi jediné s čím Vojta doma pomáhá, žádný kutil Tim to rozhodně není. „Ta moje už pochopila, že se nemůžu zranit. Že je lepší zavolat instalatéra,“ prozradil na sebe Dyk.

To Jakub Prachař, který žije s modelkou Hanychovou a jejím synem Kryšpínem, má doma větší zápřah. „Musím vynášet popelnice před dům a stále vynáším věci nahoru po schodech. Funguji jako vysokozdvižný vozík,“ svěřil se Prachař. Co ale nikdo nečekal je, že Prachař začal ve vztahu s Agátou háčkovat. „Jsem specialista na šály. Nedávno jsem háčkoval šál, ale došla mi vlna a bylo to krátký, tak jsem to dal klukovi. Ten začal hned křičet a já pak pochopil, že ta šála děsně kouše,“ smál se Prachař, který věnuje své uháčkované kousky Kryšpínovi.

Oba se také v pořadu svěřili, jak to mají s nevěrou. Jakub je prý je věrný, ale jakmile svou dívku podvede, ihned ji opustí. Vojta Dyk má na to jinou metodu. „Když podvádím, neřeknu to ani jedné z nich. Naopak potom zkouším obě ženy spolu seznámit,“ řekl Dyk, který se pak trochu obával vrátit se domů.

Fotogalerie
4 fotografie