Darina je přesvědčená, že zpěvačka nadobro zničila její rodinu. Ona Bartošové u nich doma poskytla azyl a ta jí na oplátku odvedla manžela. A na to Darina nikdy nezapomene! Kvůli Ivetě si hodně vytrpěla a viní ji ze všech svých kolapsů.

Úplně Nová

Nyní ale za starým životem udělala tlustou čáru. Blond vlasy byly jen začátek a pak přišlo i nové jméno. V dokladech i v katastru nemovitostí má teď nové příjmení Nová.

„Nechala se přejmenovat proto, že už nechce být po rozvodu spojována s Pepou. To byl ten hlavní důvod a i to, že Josef s Ivetou zostudil rodinu,“ vysvětlila Blesku kamarádka Dariny. Paní Nová se už k ničemu vyjadřovat nechce.

Nenávist s bráchou

Je zvláštní, že si Darina zvolila úplně jiné příjmení a nevrátila se ke svému dívčímu – Kyzlíková. Zřejmě tak udělala proto, že se s bratrem rozhádala.

„Udělal to samé, co Pepa – opustil svou ženu s dětmi. Darina se s ním nebaví, ale kamarádí se s jeho exmanželkou. Dlouhou dobu po rozvodu u ní i bydlela,“ prozradil Blesku zdroj.

Josef Rychtář už o změně příjmení své exmanželky ví. Informace ho spíš pobavila, než rozhodila. „Zjistil jsem to teprve před pár dny. Nevím, proč to udělala,“ řekl Blesku Rychtář a dodal se smíchem: „Možná se vdala.“

psycholog Karel Humhal
Autor: Archiv Blesku
Co na to říká psycholog Karel Humhal?

„Důvody na změnu jména můžou být nejrozmanitější a dost často se s tím setkávám. Je to snaha dotyčné rozloučit se s minulostí. Pamatuji si, že ke mně chodila paní, která si dala čarodějnické jméno. Přestože se to nesmí, neubránil jsem se a měl jsem k ní ironickou poznámku. Dotknul jsem se jí tím, že jsem ji označil za cirkusačku. Často si lidé mění jméno, když jim někdo umře. Snaží se prostě zapomenout,“ vysvětlil Blesku psycholog Karel Humhal.“

Co Darinu zničilo?

  • Poskytla Bartošové azyl a tím to všechno začalo. Iveta se sblížila s jejím mužem. Po několika týdnech ji vyhodila z domu.
  • Josef Ivetu neopustil, dokonce ji vodil do Říčan. Darina ji dokonce načapala u ní v posteli!
  • Pepa psal Darině zamilované esemesky a při tom trávil celé dny i noci u Ivety. Hrál to tak říkajíc na obě strany.
  • Jedna hádka mezi Josefem a Darinou v koupelně vyvrcholila tak, že Rychtářová skončila v prosinci 2011 s mrtvičkou v nemocnici.
  • Loni v únoru měli manželé Rychtářovi první rozvodové soudní stání. Po něm Darině Pepa vyhrožoval, že jí nedá ani korunu.
  • Darina po soudu odjela sama do lázní, které zaplatil Josef.
  • V březnu v lázních proběhla mezi Pepou s Darinou v parku ostrá hádka. Josef jí vzal mobil a nazval ji bláznem.
  • Rychtářová všechny vyděsila obrovskými modřinami na obličeji. Nechtěla říct, odkud je má, a vynořilo se podezření, že ji Rychtář zmlátil.
  • Začátkem září Darina změnila image a obarvila se na blond. Mnozí si mysleli, že chce vypadat jako Bartošová.
    Darina Rychtářová ze všeho nejdřív změnila barvu vlasů
    Autor: Archiv Blesku

Bartošová už není Pomeje: Konečně si změnila příjmení!

Zpěvačka Iveta Bartošová (46) nadobro odepsala Jiřího Pomeje (48). Jejich manželství přitom začalo jako pohádka. V roce 2008 byla honosná veselka, byli spolu dva roky a pak následoval rozvod za 10 minut. Ivetě vadilo, že jí Pomeje organizuje život. Zřejmě jí to tolik nepřekáželo, protože až donedávna se jmenovala pořád po něm. „Zhruba rok už Iveta není Pomeje. Zažádala o změnu a nechala si udělat nový pas i občanku,“ prozradil Blesku Rychtář. Její ex Martucci na ni tolik netlačil. Když byla v Itálii, měla ještě na jaterních testech napsáno příjmení Pomeje.

Fotogalerie
7 fotografií