„Svatba bude, ale tento rok ji ještě neplánujeme,“ řekl Blesku zpěvák.
Na první pohled

Poprvé se oba spatřili před třemi lety na Chodúrově vystoupení v Ostravě.  A byla to prý láska na první pohled. „Přesněji to bylo asi v první minutě mého vystoupení, když jsem ji spatřil. Už nebyla cesta zpět,“ říká zamilovaný Martin.  
Že je Ivona starší, to neřeší. Dokonce v tom shledává výhody. „Ivona je silná osobnost. Ví, kam směřuje, co chce a dokáže odhadnout důsledky svého jednání. Navíc není snadno ovlivnitelná, je nad věcí, zná skutečné hodnoty a netráví hodiny na facebooku,“ směje se zpěvák,

Ničeho nelituje

A co Ivona? Ta se kvůli Martinovi dokonce i rozvedla! „A dosud nenastal den, kdy bych tohoto rozhodnutí zalitovala,“ říká zamilovaně.

„Bydlíme v domě na vesnici nedaleko Ostravy. Vyhovuje nám klid, příroda a prostor. V otázce, jak a kde žít, se naprosto shodujeme,“ svěřila Blesku Ivona, generální ředitelka německého nadnárodního koncertnu LR Health & Beauty Systems.

„Prakticky u nás doma není den, kdy by se Martin hudbě v nějaké podobě nevěnoval. Pořád si zpívá,“ říká Ivona. Martin pod jejím dohledem pracoval i na svém autorském albu Manifest, ke kterému kromě hudby napsal i všechny texty.

Mezi Ivonou a Martinem to prostě jiskří. Dokonce nevyhledávají drahé restaurace a vaří si s láskou sami doma. „Nejraději obyčejná česká jídla, která známe z dětství - selskou omeletu, guláš, plněné papriky,“ prozrazuje Ivona.

Fotogalerie
4 fotografie