Když časopis Spy uveřejnil fotografie, kde si těsně před Vánocemi Maurerová, posilněná značnou dávkou alkoholu, doslova vyměňuje tělní tekutiny s jistým mladým manažerem Ondřejem Potykou, který je členem partičky Gaislerová – Vilhelmová, sypala si zhroucená herečka popel na hlavu a úpěla, že to celé byl jen úlet a že to za rozvrácení manželství nestojí.

„Byl to večírek, po dlouhé době jsem se bavila, becherovka tekla proudem a Ondřej je fakt kamarád. Mám doma manžela, kterého opravdu miluji. Jestli člověk po pár becherech dá někomu pusu (velmi zbytečnou), je to dost malej důvod na to, aby to všem ublížilo,“ vyjádřila se tehdy Maurerová Spy.

Teď herečce nejspíše otrnulo. Na premiéře filmu Nespoutaný Django dělala na přítomné fotografy všemožné ksichty, aby jim dala jasně najevo, že s nimi tedy vážně „nekamarádí“ .

Neskutečné na celé kauze je, že svého manžela podvedla teprve půl roku po honosné svatbě, která se konala na zámku Zbiroh. Zatím se můžeme jen dohadovat, zda Kožíšek, se kterým má Maurerová dvě děti, nevěru ustojí a nebo bude i nadále na akce Míšu doprovázet sympatická kamarádka.

Fotogalerie
6 fotografií