Tenhle drb vypustila proříznutá pusa protekčního fracka Pavla Novotného.

Fracek útočí

„Tím, že Jana Doleželová Jardovi tvrdí, že ho miluje a přitom ho nemiluje, naplňuje skutkovou podstatu trestného činu podvodu. Podle mě když někdo ubližuje Jardovi a snaží se ho podvést, je mou občanskou povinností i povinností hokejového fandy to jít na na policii oznámit,“ napsal si Novotný na facebook.

Doleželová ale toto nařčení razantně odmítá. „Můžu zapřísáhnout, že s Jardou nerandím a ani se nevídáme,“ vyvrátila Blesku kategoricky Doleželová, která se s hokejistou zná osm let. Poprvé se setkali v době, kdy mu na Zlaté hokejce předávala ocenění.

Přestárlé modelky

Po takovém prohlášení Novotného, ve kterých je modelka a lékárnice označována za zlatokopku, nenechaly na sebe dlouho čekat boulivé reakce. „Tohle tvrdí přestárlé modelky, které nemají další perspektivu a hovoří z nich závist. Já mám svou existenci zajištěnou, mám svoje lékárny, zásobuji kliniky. Platím v této zemi velké daně a to znamená, že vydělávám,“ nedělá si Jana z pomluv těžkou hlavu.

Co o Janě prohlásily kolegyně?


Zuzana Rosáková (34), modelka, dcera Jana Rosáka
„Jana je tichá, nenápadná. Můj muž se třeba hrozně divil, když jsem mu říkala, že je to monstrštětka. Má výbornou image, lékárničku pěkně hezkou, přítele, co jí to toleroval... Jako klobouk dolu fakt!“

Agáta Hanychová (27), modelka
„Dělá placenou společnici.“

Taťána Makarenko (22), modelka
Doleželová si hraje na slušňačku - a ejhle! Mohla by rozdávat rady holkám, jak dostat všechny chlapy, které chceme do postele.“

Fotogalerie
8 fotografií