Půl roku rekonvalescence a pak dlouhé rehabilitace čekají na nešťastnou Hanu. Lékaři z pražské Nemocnice Na Františku jí museli včera dát do kolena šrouby, protože se zlomenina nehojila.

Strach o ženu

Jiří Krampol měl celý den nervy na pochodu. „Přece jen jde o náročný zákrok a hlavně pod narkózou. Nemohl jsem se dočkat, až ji vzbudí,“ postěžoval si herec.

Jeho žena teď nebude chodit půl roku! „Noha musí být v naprostém klidu. Jinak hrozí trvalé následky,“ říká Krampol, který se teď bude muset o celou domácnost starat sám.

„Už předtím jsem Haničku nosil na záchod, nakupoval a staral se o jídlo,“ řekl Blesku herec, jenž má několik představení

a taky zakázky pro televizi. „Zatím to dopředu neumím odhadnout. Uvidíme, jaká bude realita,“ prohlásil Krampol.

Osudné schody

Hana se ze schodů zřítila začátkem prosince. Brzy ráno šla venčit psa. Už nevstala, do bytu jí museli pomoct řemeslníci, kteří dům opravují.

Jirka hned volal sanitku. Lékaři napřed mysleli, že bude stačit fixace zraněné nohy.

„Měla jsem ale pořád bolesti a hlavně jsem vůbec nezvládala chůzi o berlích,“ svěřila Blesku před operací Krampolová.

Co už má Hanka za sebou

2010

Nechala si zvětšit prsa. Rány ale hnisaly a s implantáty byly celkově tak velké problémy, že nakonec musely jít ven. Hanka měla vysoké horečky a šlo jí o život.

2011

Zánět slepého střeva ji přivedl opět do nemocnice. Doslova za pět minut dvanáct!

2012

V srpnu si zvrtla kotník a v září jí sotva zahojenou nohu znovu poranily dvě kapsářky, které ji přepadly na ulici a chtěly okrást.

Fotogalerie
13 fotografií