Večírky, galavečery a všechny podobné akce si mladá česko-polská zpěvačka doslova užívá. A zajisté také přípravy, které jim předcházejí. Ewa se jako jedna z mála českých hvězd ráda obléká do honosných dlouhých šatů a rób. Někdy vypadá perfektně, jindy to zase s kreativitou malinko přežene. Jedno se jí ale musí nechat. Odvaha devatenáctileté slečně rozhodně nechybí.

Jako Angelina

Na galavečer Srdce pro děti Farna, která vystoupila s titulní písní hollywoodského kasovního trháku Sestra v akci, oblékla odvážné semišové šaty s hlubokým výstřihem a rozparkem do půli stehen. Při pózování fotografům se Ewa nestyděla a šaty předvedla v celé jejich kráse - s vystrčenou nožkou přesně tak, jako před necelým rokem Angelina Jolie.

Když se Angelina v rafinovaných šatech ukázala na letošních Oscarech, strhla se pořádná mela. Internetoví vtipálci jí sebevědomý postoj s odhalenou štíhlou nožkou dali pořádně "sežrat". Všude se najednou začaly objevovat obrázky, které hollywoodskou herečku parodovaly.

Hněv vytočené Angeliny se tenkrát obrátil tak trochu neprávem proti její dvorní stylistce Jennifer Rade. Jenn, která jí róbu na významný večer vybrala, dostala totiž s okamžitou platností padáka.

Nic takového ale u Farné nehrozí. Na galavečeru jí to jinak totiž velmi slušelo. I přes to, že její nožka je podstatně silnější než ta vychrtlé Angeliny...

Fotogalerie
5 fotografií