Počátkem týdne Jana s radostí potvrzovala, že bude moderovat zprávy na TV Barrandov. Po delší mateřské dovolené se dvojnásobná maminka konečně měla vrátit na obrazovku. Teď má problém.

Převoz do nemocnice

„Včera večer jsem ženu v bolestech odvezl do nemocnice v Mladé Boleslavi,“ svěřil Blesku režisér Jiří Adamec. „Nemohla se vůbec pohnout,“ dodal. Podle Adamce způsobilo Janiny problémy to, že celý den předtím točila na Barrandově reklamní spojováky ke svému moderování. „Dlouho stála na nohou a odnesla to záda,“ míní režisér. Jana má nyní obavy, aby ji nenadálá indispozice nepřipravila o práci, na niž se moc těší. „Věřím, že se to všechno co nejdříve vyřeší,“ doufá Adamcová.

Vánoce v ohrožení

Jiří Adamec už dopředu počítá s tím, že děti i blížící se svátky bude mít na krku sám. Chce Janu co nejvíc šetřit. „Dotočil jsem právě svůj díl Cest domů, a tak mohu převzít veškerou péči o domácnost. Horší je, že jsme plánovali s Janou a dětmi hned po Vánocích lyžování v Alpách. Daník už lyžuje a moc se těší. Teď je ale prioritou zdraví a hlavně Janina práce, když už ji jednou přijala,“ řekl režisér.

Fotogalerie
3 fotografie