„S ohledem na mé nejbližší okolí, partnera, firmu a spolupracovníky považuji kvůli množícím se spekulacím za správné oznámit, o koho se jedná,“ řekla Blesku Libuše Šmuclerová. Proto také nedávno veřejně oznámila, že se po dvaceti letech rozvádí s manželem Romanem Šmuclerem (43). Vedlo ji k tomu to, že podle svých slov nechce žít v žádném předstírání.

Dominik Hašek se rozvádí také. Libuše ale není důvodem rozpadu jeho manželství. Pár se zná rok. „Rozhodně nešlo o lásku na první pohled,“ potvrdil Blesku Hašek. „Náš vztah se začal rozvíjet až letos v létě,“ prozradil legendární brankář.

Opora

Hašek v létě prožíval složité chvíle, když se v zámoří nedohodl na spolupráci s žádným hokejovým týmem a ukončil kariéru. „Líba mi v těch chvílích byla velkou oporou. Teď, když nehraju, jí to mohu vracet a podporovat naopak ji,“ tvrdí.

Děti

Pro nový pár jsou teď momentálně na prvním místě jejich dcery. Jak Dominika Hašková (17), tak Justina Šmuclerová (11) jsou ve věku, kdy potřebují plnou podporu svých rodičů. „Děvčata jsou momentálně naše nejdůležitější povinnosti a základní témata,“ řekl Dominik.

Fotogalerie
6 fotografií