Policie zadržela celkem jedenáct lidí, osm z nich pak obvinila z krácení daní. Škoda způsobená státu dosáhla asi 1,25 miliardy korun, jde tedy o jeden z největších odhalených případů krácení daní v historii české policie, na kterém pracovala stovka policistů.

Luxusní Ferrari nebylo Antonína

Jeden z obviněných je i Michalův syn Antonín. „V tuto chvíli toho moc nevím, protože obvinění uvidím až v pondělí,“ řekl Blesku Martin Michal. Při policejní razii bylo zadrženo i několik luxusních vozů. Manžel slavné české zpěvačky se ohradil, že by ale Ferrari, které mezi nimi bylo, patřilo právě jeho synovi. „Rozhodně ale Ferrari, které policie zabavila, nebylo jeho,“ řekl Blesku.

Syn je po těžké nemoci

Nyní už je Antonín zpátky doma. Jeho otec to potvrdil s tím, že už je zpátky z vězení „Co se týče mého syna, je pravda, dnes se ale rozhodlo, že vazba uvalena nebude a Tonda je doma,“ řekl Michal. „Mám o něj samozřejmě obavy. Je po těžké nemoci a nikdo nevíme, co s ním tahle situace udělá,“ dodal. Antonínovi hrozí v případě prokázání viny až 10 let vězení.

 

Celé vyjádření Martina Michala čtěte zítra v Nedělním Blesku!!!!

Fotogalerie
9 fotografií