V rouše Evině se nechala zvěčnit i proto, aby se pochlubila svými výstavními trojkami. Těžko ale uvěřit, že jsou dílem matky přírody a ne šikovného chirurga. „Já myslím, že tohle téma se mezi ženami neprobírá,“ odpověděla Verešová na dotaz redaktorce Blesku.

Andrea vždy dbala na svůj dokonalý zevnějšek. Nikoho by zřejmě nepřekvapilo, kdyby po dvou dětech, kdy její poprsí dostalo hodně zabrat, využila služeb plastického chirurga.

Božské křivky

Na nejnovějších snímcích, které unikly z limitované edice kalendáře koupelnového studia ProCeram, pro jehož focení Andrea výjimečně pózovala nahá, nechala vyniknout svým božským křivkám. O jedinečnost nádherných uměleckých fotek se postaral fotograf Jan Tůma.

Ať už má na sobě Andrea oblečení nebo ne, vždy na sebe dokáže strhnout pozornost. To dokázala i na večeři Czechoslovak Models, kde se objevila v černých krajkových šatech od slovenské návrhářky Jany Pištějové. Nejen tyto, ale i další kousky ze šatníku celebrit si můžete koupit na charitativním webu starbazar.

Fotogalerie
11 fotografií