Kromě pokuty televize uvažuje, že zpěvačce doporučí psychiatrické léčení. Nejkrušnější chvilky s Bartošovou zažívá v živém vysílání moderátor Jan Antonín Duchoslav (47), třásly se mu prý ruce. „S Ivetou je to náročné, protože je nemocná a potřebuje léčbu. Nepřijímá pravdu a nepřipouští si, že potřebuje odbornou pomoc,“ řekl Blesku Duchoslav.

Alkohol a prášky

Ze změny Bartošové je zklamaný i televizní štáb, který s ní nyní tráví asi nejvíc času. Dokonce mu nedávno Bartošová nedovolila natáčet. „Neměla jsem dveře a dva dny jsem se nemohla koupat, protože tam běhali chlapi,“ řekla na vysvětlenou zpěvačka.

Ve středu jí je ale přinesli, Iveta všem uvařila a dala si i sklenku sektu. Pak se ale její chování změnilo. „Iveta vyběhla do svého pokoje. A když se vrátila, byla jiná – agresivní, útočná,“ prozradil Blesku zdroj ze zákulisí. „Zřejmě si tam něco dala. Chlast z ní cítit nebyl, tak to asi byly prášky,“ dodal zdroj s tím, že za změnou Ivetina chování stojí zřejmě Rychtář.

„Iveta je každých čtrnáct dní jiná. Myslím, že v tom má prsty Pepa. Je manipulátor, a když zjistil, že se mu vymkla z kontroly, najednou jí začal dělat manažera a všude s ní chodí. Prostě ji řídí,“ tvrdí zdroj.

Fotogalerie
4 fotografie