Vendula se nechala angažovat specialistkou na spodní prádlo Helenou Konarovskou, která učí česká ňadra, jak pohodlně bydlet. „Když jsem nabídku před týdnem dostala, samozřejmě jsem ji zvažovala,“ tvrdí Svobodová, která včera ve spodním prádle pózovala před reklamním fotografem.

Milenec

Co tomu říká její nový milenec? „Samozřejmě jsem se nejdřív zeptala Vladimíra, jestli mu to nevadí. Kdyby byl proti, nešla bych do toho,“ říká Svobodová, která už téměř dva měsíce chodí s podnikatelem Vladimírem Waasem (54).

Vendula samozřejmě dostane za pózování a následnou módní přehlídku ve spodním prádle honorář. „Kvůli tomu to ale nedělám. Beru to spíš jako legraci... A hlavně chci ukázat maminkám mezi čtyřicítkou a padesátkou, že mohou být sexy a v pohodě. Že jsou ještě mladé,“ míní Vendula. Prsa

Proč si specialistka na velikost spodního prádla vybrala právě Svobodovou? „Protože Vendula má krásná prsa – a pravá! A taky hezký obličej a nohy. Jde mi o to ukázat ženským, že i po dvou dětech a bez plastik může žena vypadat takhle výborně,“ tvrdí Konarovská.

Erotika

Svobodová se včera fotografovala ve dvojím spodním prádle, zítra na přehlídce v na pražských Vinohradech předvede ještě třetí kousek.

"Je to ale jen úvodní přehlídka k následnému erotického veletrhu, se kterým já už nemám nic společného,“ brání se prezidentka Kapky naděje. „I když erotika je podle mého názoru základem všeho,“ dodává se smíchem.

Fotogalerie
6 fotografií