Ať už je vaším idolem jakýkoli český interpret nebo kapela, máte jedinečnou možnost zahrát si s nimi v jejich příštím videoklipu. Taková je totiž výhra, kterou získá dokonce deset hlasujících v nové kategorii Hvězda internetu v rámci ankety Český Slavík Mattoni. Vítěz kategorie Hvězda internetu dostane možnost natočit videoklip v hodnotě 100.000 Kč.  A deset z fanoušků, kteří pro něj v anketě zahlasují, se pak může těšit na roli v tomto klipu. Šance dotknout se nejen božského Karla nebyla nikdy blíž, stačí do 18. 11. zahlasovat na www.hvezdainternetu.cz.

Trofej Hvězda internetu
Autor: Mattoni

Charlie Straight válcují Karla Gotta!

Ač se to při zpětném pohledu na výsledky ankety může zdát neuvěřitelné, i Český Slavík Mattoni je plný překvapení. Jedním z nich bude letos i nová kategorie Hvězda internetu, která odhalí, kdo je u nás nejoblíbenějším hudebním interpretem v rámci internetu a sociálních sítí. A jak se zatím zdá, dostanou prostor i zatím neznámá či méně známá jména a prověřené hvězdy zůstanou tentokrát bez ceny.

Dosavadní dění na stránkách hvezdainternetu.cz, kde hlasování probíhá, totiž naznačuje, že mladé talenty jako Charlie Straight, Koblížci, Mandrage či Nightwork mají na sociálních sítích rozhodně navrch a válcují i tak známá jména jakým je právě Karel Gott. Výsledky ankety tak zatím slibují přinést čerstvý vítr do vod českého hudebního showbyznysu.

Vznik ceny
Autor: Mattoni

 Osmý div světa? Máme ho přímo v Čechách!

Hvězda internetu – nová kategorie v rámci ankety Český Slavík Mattoni již přinesla nejedno překvapení. Jedním z nich je objev osmého divu světa! Tím je, alespoň podle hlasujících fanynek, zpěvák Tomáš Klus!

Jedna z nich mu přímo na jeho profil na www.hvezdainternetu.cz například napsala: „Tome, jsi osmý div světa. Přinášíš radost a jsi i sebekritický a to je málo kdo. Já jsem na Tobě nenašla ani jednu chybičku, ale to neznamená, že žádnou nemáš. Je dobré, že své EGO, držíš na uzdě a jsi pokorný. Mám Tě moc ráda. Iva“.

Vznik ceny
Autor: Mattoni

Taková slova chvály a uznání musela Tomáše opravdu potěšit, obzvlášť když se nyní chystá na snad nejnáročnější životní roli – roli otce. 

Více informací na www.hvezdainternetu.cz