Poslední otázka, na kterou Iveta odpověděla, ji velmi překvapila. "A kdy za námi už konečně přijedeš na ostrov v Karibiku???Posíláme pusu přes oceán," dočetla se. "Do Karibiku se nechystám," zněla ale její stručná odpověď. Zcestovalý fanoušek si tak o Ivetiným koncertě na dalekých ostrovech může nechat dál zdát.

Pepa odsouzen neprávem

Je to jen pár hodin, co byl její přítel Josef Rychtář odsouzen. Od soudu dostal podmínku za vyhrožování. Co si o tom myslí Iveta? „To, jestli je můj přítel odsouzený, k tomu se nechci vyjadřovat, protože je odsouzen neprávem a také se odvolal,“ napsala Iveta. „A věřím tomu, že Josef je pro mne ten nejlepší chlap na světě, jinak bych s ním nebyla,“ dodala.

Zdá se, že je Iveta vedle Rychtáře opravdu šťastná a jediné, co jí ke štěstí stačí, je přítomnost jejího milovaného syna Artura. Podle jejích slov bude s nimi Artur trávit Vánoce a zpěvačka se už tohoto momentu nemůže dočkat.

S Lukášem si píšeme

V jejím životě je ale i další muž, pro kterého má Iveta slabost. Je to její dlouholetý fanoušek Lukáš, se kterým si zpěvačka pravidelně dopisuje. „Ahoj Lukáši, moc tě zdravím, moc na tebe myslím. S Lukášem si píšeme esemesky, je to můj fanda už dlouhá léta a nikdy mi nepřestal věřit,“ vzkázala během chatu ostatním fanouškům.

Život bez chlastu

Iveta se v posledních měsících doslova zvedla ze země. Po několika pokusech o sebevraždu se konečně, zdá se, zbavila se své závislosti na alkoholu a lécích a vypadá fantasticky. „Bez alkoholu to bez problémů zvládám a o sebevraždu jsem se nikdy nepokusila,“ přiznala Iveta.

Zdravé jídlo a pravidelný pohyb jí nalil energii do žil a Iveta zázračně hubne. „Zhubla jsem asi tři nebo čtyři kilogramy, ale to mluvím jen o tucích, nabrala jsem naopak jen svalovou hmotu,“ pochlubila se.

Fotogalerie
4 fotografie