Smutek po bolestivém rozchodu s matkou svého syna Kryšpína (1) se Dopita rozhodl léčit po svém. Holky střídá jako ponožky. Blesk ho přistihl na party, kde se velmi intenzivně věnoval několika dívkám. Jednu sváděl vášnivým polibkem, další něžným objetím, divokým tancem či odvlečením na toalety. Na holky se lepil jako vosy na bonbon a užíval si jejich opětovanou pozornost.

Přísavka

„Opravdu se bavím, jak každý můj ex podlehne tomu, že je hvězda, chodí po nočních barech a představuje se jako ten od Agáty. A aby tomu ještě dodal lesk, nechá si černé brýle,“ říká pobaveně Hanychová.

Agáta se do exmilence Dopity navezla na sociální síti. Ten jí hned odpověděl.
Autor: Facebook

Herec

Agáta je ráda za svůj vztah s hercem Jakubem Prachařem. „Ten je aspoň slavnější než já a po rozchodu nebude mít tendenci si na mně honit slávu,“ míní modelka, která se s Dopitou na afterpárty po slavnostním vyhlášení cen Český Tučňák potkala tváří v tvář.

„Já tam byla jen do deseti, protože jsem se na rozdíl od něj šla starat o dítě. Ať se Mirek oblizuje, s kým chce. Byla bych ráda, kdyby si někoho rychle našel a dal mi pokoj,“ tvrdí Hanychová.

Fotogalerie
16 fotografií