Z fotografií, které pořídili paparazzi Blesku, je už z výrazu Mahuleny naprosto jasné, že tenhle mladý fešák je muž jejích snů.

Koloušek

Jde o tanečníka z Brazílie Jonese Santanu (23), který s moderátorkou před lety začal tancovat a nyní dotančil nejen do jejího srdce, ale i ložnice.

Překážkou není ani to, že je o hodně let mladší. „Dlouhou dobu byli jen kamarádi, ale na jednom večírku to mezi nimi zajiskřilo. Pár drinků a Mahulena září štěstím. Takový temperamentní chlap vedle ní chyběl,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Bočanové.

Tajnosti

Bočanová, která má na chlapy spíše smůlu, o vztahu s žhavým Jonesem nechce mluvit. „Známe se mnoho let, učíme se spolu salsu… Je to kamarád,“ napsala Blesku Bočanová.

„Mahu je velmi dobrá kamarádka, velmi milá, ale máme jenom pracovní a přátelský vztah,“ sdělil Blesku exotický tanečník.

Exmanžel

Novou lásku Mahuleně posvětil i její bývalý manžel. „Máme spolu dceru, měli jsme se rádi, ale myslím, že jsem její nátuře nestačil, což jsem na počátku našeho vztahu neodhadl,“ řekl Blesku Viktor Mráz, se kterým má Bočanová dceru Márinku (11).

Hodně štěstí jí kupodivu přeje Michal Kavalčik alias Ruda z Ostravy, který byl nejspíš jejím posledním milencem.

Fotogalerie
8 fotografií