Už dva roky s jistými krátkými přestávkami trvá láska Langmajera a Gondíkové. Teď konečně sklízí Adéla sladké plody. Její miláček bude patřit jen jí, nebude se o něj muset dělit se zákonnou manželkou jako dosud. Podle našeho zdroje se herec rozhodl rozvést.

Blesk se včera po celý den pokoušel milencům dovolat, ale neúspěšně. Nejdřív ani jeden nezvedal mobil a pak nás »vytípávali «.

Hnízdečko

O tom, že je Adéla pro »Langoše« ženou číslo 1, svědčí i fakt, že má ve své garsonce na zdi pověšen její velký portrét.

Milenci se rozhodli, že spolu budou bydlet. „Sháníme si společné bydlení,“ nechala se slyšet mezi kolegyněmi Gondíková. Do Pyšel, kde si postavila rodinný dům a kde bydlí i její rodiče, Jiřího vzít nechce . Odtud jí utekl první manžel a otec její dcery Nely Ondřej Brousek. Herečka touží začít vysněný partnerský život ve zbrusu novém prostředí a Jiří není proti.

Proutník

Langmajer proslul románky s modelkou Petrou Faltýnovou, režisérkou Terezou Kopáčovou nebo herečkami Ivanou Jirešovou a Mášou Málkovou. Ale jediná Adéla Gondíková mu natolik zamotala hlavu, že je kvůli ní ochoten definitivně opustit rodinný krb, kam se k manželce Kamile s přestávkami vracel.

Fotogalerie
8 fotografií