Faltýnová pro kalendář fotila nejenom vyzývavé spodní prádlo v ateliéru, ale i pod vodou. "Bylo to velmi náročné. Když jsem to fotila, měla jsem totiž zrovna zánět ledvin. Ještě den před tím jsem byla na kapačkách," přiznala Blesku Faltýnová a dodala, že focení bylo náročné i pro vizážisty. "Ještě štěstí, že existují voděodolné šminky. Představa, že mi po každém vynoření dělají nový make-up, je šílená,“ řekla přítelkyně Leoše Mareše.

Právě jeho si firma vybrala, aby křest kalendáře odmoderoval. „Já Leoše o nic podobného nežádala. To firma. A když to přijal, jen tak mimochodem mi to sdělil. Byla jsem samozřejmě potěšena,“ dodává modelka.

Vyzývavá

Focení pod vodou bylo sice nejnáročnější, většinu obrázků však Petra nafotila v luxusním spodním prádle, do kterého ji oblékal její stylista Filip Vaněk. Aby vynikla její nádherná ňadra a pevný zadeček, tak jí do všech kousků musel pořádně upevnit.

„Zapnout všechny přezky a háčky je někdy pořádná dřina. Občas to vypadá, že s holkama dělám perverzní věci, ale není to tak,“ řekl Blesku stylista Filip Vaněk. „Ale s Petrou jsme už sehraný tým, takže ji mám za pár minut oblečenou. Jak je to se svlékáním, to netuším. Na to by vám nejlíp odpověděl Leoš,“ dodal Vaněk.

Petru nastylizoval do hodně vyzývavých kousků prádla. Těsné korzety, průsvitné podprsenky a podvazky. V tomhle sexy prádélku se Petra objeví v kalendáři na rok 2013 nazvaném Kissis.

Video
Video se připravuje ...

Focení Petry Faltýnové David Malík, hudba: kevin macLeod

Fotogalerie
5 fotografií