Proč jezdit bezpečně, když je možné řítit se po silnici jako šílenec? Navíc, když je to taková zábava a můžu se tím pochlubit na sociální síti. Přesně to udělal moderátor Kazma, současný přítel Kateřiny Kristelové.

V neděli odpoledne vyvěsil na svůj facebook trojici fotografií – tachometr s ručičkou na rychlosti 220 km/hod, respektive údaj 213 km/hod, policejní passat, který ho zastavil, a hlídku, která si to s ním šla vyřídit. „Bylo to na dálnici. Vracel jsem se po D1 z Moravy do Prahy. Ale já takhle jezdím normálně, i v obci,“ neubránil se šibeničnímu humoru v komentáři pro Blesk.cz Kazma.

Fotografie na síť nahrál přímo z místa činu. Měl z toho asi náramnou bžundu, když k fotce pro fanoušky přidal tipovací soutěž: „Tak za kolik to bude? Kdo bude nejblíž vyhrává zimní gumu na Favorita.“

Nakonec to Kazmu stálo 30 tisíc korun a dostal 8 bodů. Zábava to ale byla k nezaplacení. Zadaný moderátor totiž s policistkou, která jeho přestupek řešila, ještě stihl flirtovat. „Zastaví mě, jde ke mně, stáhnu okýnko a říkám: Za kolik?", ona: "za pět tisíc". Byla celkem hezká, tak říkám "Ok, nasedej." :) .... No, neměla smysl pro humor takže 30 000 Kč v hajzlu a 8 bodů k tomu, ale ten fór za to stál ;),“ pochlubil se na facebooku Kazma.

„Já nevím, co s penězi, takže klidně utrácím za pokuty,“ uzavřel Kazma s tím, že vlastně ani neví, kolik má za přestupky trestních bodů. „Možná jsem už přes limit. To nevadí, já si to koupím znovu zpátky,“ dodal.

Fotogalerie
6 fotografií