Nora Fridrichová vypadá opravdu velmi spokojeně, proč by také nebyla. Má skvěle našlápnutou kariéru, milujícího partnera a vytoužené miminko. Stala se z ní maminka na plný úvazek. Dokonce přiznala, že děla i to, čím v minulosti opovrhovala, jako například, když si některá z jejích kamarádek nebo kolegyň dala na facebook jako "profilovku" fotku svého dítěte místo své. Tvrdila tehdy, že v ten okamžik žena ztrácí svou identitu.

Teď je ale vše jinak. Co Nora udělala jako jednu z prvních věcí po porodu? Dala si jako profilovou fotku snímek své dcery. "Dělám skoro všechno, co jsem dřív odsuzovala. Třeba používám mateřský plurál, říkám automaticky - my jsme se počuraly a podobně. Také mě uslyšíte říkat - už mi papá, jako kdyby mi papala nohu. A strašně ráda si prohlížím fotky mých přátel, což mě dříve samozřejmě příšerně otravovalo." řekla pro magazín Ona Dnes Nora Friedrichová.

Před šesti lety potratila

Nora si během mateřství prošla velkou osobní změnou, dříve byla soustředěná hlavně na práci, nyní žije jen pro dceru. Jak sama říká, byl to poslední díl, který jí v životě chyběl. Posledních šest let totiž neprožila šťastně.

„Před šesti lety jsem potratila. Vinou dalšího osudu jsem neotěhotněla, ale protože už jsem na to byla připravená. Zpětně vidím, že jsem tu dobu prožila ve vnitřní tenzi. Ta se mi narozením Diany uvolnila," řekla v rozhovoru.

Dlouhých šest let tedy nemohla přijít Nora do jiného vztahu. Pak potkala Roberta zárubu a bylo to hned. „Tuhle jsme se strašně smáli. Slavili jsme první výročí našeho vztahu a už jsme měli dceru“, vyprávěla pobaveně Friedrichová, která je konečně ve svých pětatřiceti šťastná.

Fotogalerie
5 fotografií