Společnou dovolenou s dcerou Bárou a vnučkou Coco v Maroku Černocká pořídila za honorář z VIP Prostřeno! "Já miluji moře, můj muž chalupu. Když jsem na Primě v pořadu Prostřeno vyhrála zájezd na ostrov Zakynthos, hned mi bylo jasné, že můj muž bude raději sbírat houby v severních Čechách a já pojedu k moři s dcerou Bárou a vnučkou Coco," přiznala Černocká.

Petra musela dovolenou koordinovat s pracovními povinnostmi. "Nakonec se odjezd trochu protáhl, protože podzimní koncerty, jak moje, tak Báry, již byly zasmlouvované, ale nakonec jsme našly volný týden v říjnu. Pro jistotu jsme vyměnily zájezd, a jely do Maroka, kde byly opravdu celý týden letní teploty a vyhřáté moře," řekla.

"Coco bohužel ještě moře nedokáže dostatečně ocenit, takže většinou vyhrál bazén. Děti vodu milují a rozdíl mezi tou mořskou a chlorovanou v bazénu je nezajímá. Tu holčičku nezajímal ani veloud (velbloud), který byl zaparkovaný na pláži, ani písek ze kterého jde vytvořit hrad. Dokázala jen ocenit hřiště se skluzavkami a houpačkami, skoro přesně takové, jaké navštěvuje v Praze na Letné, kde bydlí," postěžovala si Černocká.

Na svou vnučku pyšná babička ale nedá dopustit. "Dětskou duši prostě neodhadnete. což je jeden z důvodů, proč jsou děti tak okouzlující. Byla to nečekaný a bezvadný týden,který si naše trojgenerační výprava po všech stránkách užila," uzavřela.

Fotogalerie
10 fotografií