Iveta rozhlásila do médií, že ji matka vyhodila od svého prahu. Pak tvrdila, že má málo jejích fotek na lednici. Matku tím velice ranila.

Útok na mámu

„Nevím, proč něco takového říkala. Strašně mě to ranilo,“ přiznala Svatava smutně. „Jsem ráda, že jsem ten útok přežila,“ přiznala zničeně. Touží po klidu a přála by ho i své dceři. Nechápe, proč právě s Ivetou jsou takové problémy, když dvojče Ivana i bratr Lumír jsou v pohodě. Zpěvačka si přesto myslí, že ji nemají rádi. „Není to pravda. Problém je, že za námi nejezdí, tak jí to nemáme jak dokázat,“ míní Svatava.

Strach o dceru

V duchu dceru stále omlouvá, hledá nějaká vysvětlení. „Iveta je nemocná a unavená životem, který vede,“ řekla pro časopis Sedmička Svatava Bartošová. „Mám o ni strach. Nesmím si připustit, že by se jí mohlo něco stát, nebo že by si mohla něco udělat,“ dodala. Narážela tím na Ivetiny pokusy o sebevraždu.

Štaidla měla ráda

Nelze se nezmínit o mužích Ivetina života. Hodně ji ovlivnili. Jací byli z pohledu její matky? „Nejraději jsem měla Petra Sepéšiho a Láďu Štaidla. Petr byl první a bylo mi líto, když umřel. A teď už bohužel nejsem v kontaktu ani s Láďou,“ postěžovala si zpěvaččina matka.

 

Video
Video se připravuje ...

Legendární rozhovor s Ivetou ze Staromáku. Není divu, že se maminka o svou dceru bojí Jan Jedlička

Fotogalerie
5 fotografií