Když předstoupil před porotu v letních pantoflích a bílém tílku, mnozí si říkali, co je to za podivína. Pak ale spustil árii a všem spadla brada. Z obyčejného floutka se rázem vyklubal vynikající operní pěvec, kterému při potlesku stálo celé divadlo. Než ale nabral sílu a vrátil se ke zpěvu, prošel si bouřlivou minulostí.

Z konzervatoře k lopatě

Nadějný zpěvák začal ve svých 15 letech studovat hudební konzervatoř, ale moc dlouho se tam neohřál. „Tehdy jsem si našel partu starších kamarádů a k tomu jsem měl holku, která ze školy také odešla. Postupně jsem začal školu flákat a raději trávil víc času s ní. Spolu s partou starších kamarádů jsme se různě poflakovali po městě, až mě kvůli mé absenci v druhém ročníku vyhodili,“ prozradil Jozef Blesk.cz. „Ta samá přítelkyně, se kterou jsem byl pět let, se pak kvůli tomu se mnou rozešla,“ dodal.  

To se samozřejmě nelíbilo jeho rodičům, a tak musel začít Jozef pracovat. „Bratranec mého táty se mě ujal a bral mě s sebou různě na stavby, kde jsem makal dva roky,“ vypráví Jozef své pracovní začátky.

Před dvěma lety dostal Jozef šanci zazpívat si na vesnickém koncertě, kde si uvědomil, jakou chybu ve svém životě udělal. „Chtěl jsem se vrátit na konzervatoř, ale už bylo pozdě. Odmítli mě,“ říká Pavlusík, který se v současné době živí jako automechanik.  

Když vyhraju, ožením se

Napravený průšvihář si našel novou přítelkyni Simonu, která ho v hudbě podporuje a tlačila na něj tak dlouho, až se do talentové soutěže přihlásil. „Nejdřív mě do toho tlačila, a teď má strach, že když se stanu slavným, vykašlu se na ni. Ale já jsem ji ujistil, že kdybych vyhrál těch 100 tisíc Euro, požádám ji o ruku,“ slibuje Jozef, který se současnou přítelkyní zatím nežije.

Jak sám říká, život ho poučil, a proto teď s pokorou přiznává, že si za své chyby může sám, nicméně by rád dostal druhou šanci, aby se mohl věnovat svojí největší lásce, opeře.  

Fotogalerie
2 fotografie