Pitva prokázala, že Mike v sobě žádné návykové látky neměl. Říkávalo se sice, že stylista si občas dal nějakou tu drogu, ale v době smrti u něho byly objevené jiné návykové látky, a to afrodiziakální.   

"Šlo hlavně o španělské mušky a homosexuální drogu, které se říká Poppers," prozradil zdroj Super.cz s tím, že takzvané Poppers používají gayové při svých sexuálních orgiích. 

"Mike měl ve zvyku spát jen dvě až tři hodiny denně, byl to workoholik, ale s kombinací únavy a drog šel opravdu do rizika," prozradil informátor a dodal, že pokud si dal Poppers v kombinaci s jinou drogou to mohlo mít smrtící účinky.

Den po úmrtí stylisty řekla Blesk.cz Zachaverova manažerka Mirjana Senic, že Mike byl v poslední době nemocný a trápila ho chřipka. Mohla tedy za smrt talentovaného návrháře také přechozená nemoc v kombinaci s drogami, které Mike podle slov svých blízkých velmi rád užíval?

Na zádušní mši za stylistu, která se konala dnes, se dostavila například Naděžda Krupská nebo Martin France. Většina osazenstva tvořily buď modelky a nebo homosexuálové. Pohřeb zesnulého Mika Zachavera je naplánovaný na středu 24. října ve 12 hodin.

Fotogalerie
4 fotografie