Velmi rušný den prožila ve své rodné zemi Eva Herzigová. Přiletěla v úterý v noci, aby se mohla zúčastnit otevření luxusního klenotnictví. Nevěrný přítel Gregorio Marsiajem za ní přiletěl hned ve středu ráno.

Večer měli naplánovanou gala večeři, při které se Eva setkala se svou dlouholetou kamarádkou a také topmodelkou Pavlínou Němcovou. Obě krásky spolu s přítelem Herzigové dorazili kolem půlnoci do Trojského zámečku. Božská Eva se samozřejmě od odpoledne převlékla a dorazila v rajcovních šatech.

A jak se na její outfit dívá přísné oko módní specialistky Františky Čížkové?

Eva Herzigová na krátké návštěvě Prahy motivované otevřením butiku slavné klenotnické firmy Chopard, dostála stylu glamour lady. Zatímco na Pařížské, kde obchod sídlí, oslňovala v černobílém modelu, na následnou gala večeři vyrazila v dlouhé smetanové toaletě z měkce splývavého žoržetu, kterou zdobily Swarovski kamínky lemované průsvity a něžně koketní linka látkou potažených knoflíčků na zádech.

Dokonalý dojem ale kazil pletený, nejspíš lamou zdobený krátký kabát se zapínáním na sportovní knoflíky zvané olivky, jež se s róbou neslučovaly. Naštěstí měla tato vrchní a nepochopitelná slupka v podstatě stejnou barvu jako šaty, s nimiž splývala. Evu zřejmě donutilo chladné počasí v Praze improvizovat. A strach z nastydnutí zřejmě převálcoval její stylistické cítění. Budiž – stejně si ten kabátek záhy svlékla a celou akci absolvovala v dokonalém outfitu. I když přiznejme si, že pár kroků od auta mohla vydržet.

Eva Herzigová se dnes každou chvíli vrací do Londýna, kde se svým přítelem a jejich syny Georgem (5) a Phillipem (2) žije.  

Fotogalerie
7 fotografií