Iveta nebyla doma tři roky. S maminkou se neviděla ani loni, když po kolapsu ležela v nemocnici. A to si moc přála, aby u ní v těch nejtěžších chvílích byla.

„Moc ráda bych přijela, ale nemám čas,“ vzkázala tehdy přes Blesk paní Svatava. I přesto Iveta na svou matku nezanevřela a se štábem televize Pětka vyrazila do Frenštátu pod Radhoštěm.

Na návštěvu v rodném hnízdě se zpěvačka hrozně těšila. „Strašně mi to všechno chybí. Odstěhovala jsem se do Prahy kvůli zpívání. Prahu mám strašně ráda, ale nikdy jsem si v ní nezvykla. Miluju Beskydy, kde jsem vyrůstala,“ prozradila Iveta.

Nemilé překvapení

Problém byl v tom, že mamince neřekla, že za ní míří i se štábem. Zpěvačka si myslela, že bude lepší, když se jí o reality show, kterou točí, zmíní až na místě. Nepovedlo se. Bartošová starší ji nepřijala. "Maminka vás pozdravuje, ale není připravena vyjádřit se na kameru. Snad příště," posteskla si Iveta. Zpěvačka zavzpomínala i na nepříliš příjemné zážitky se svou matkou.

Nemůže jí odpustit


Maminka za mnou byla naposledy v Praze..., to už je spoustu let zpátky," rozpovídala se Iveta a rozbrečela se. "Několik věcí mě mrzí. Jsou to maličkosti. Třeba za lednici, kterou jsem ji za všechny svoje poslední peníze koupila, jsou asi čtyři fotky moji sestry, ale ani jedna moje.

Ona mi nemůže odpustit, že jsem Iveta Bartošová,“ řekla zpěvačka. Máma prý věří všemu, co se o její dceři říká. „Za ty roky nedokázala pochopit, že jsou to nesmysly,“ uzavírá Iveta.