Soud mu už loni vyměřil pořádné alimenty. Řepka má na své děti Veroniku (17) a Tomassa (11) platit 131 tisíc korun měsíčně. To se fotbalovému bouřlivákovi nelíbí, protože si po přestupu ze Sparty do Českých Budějovic platově pohoršil.

Řepka chce platit třetinu

Sám fotbalista tvrdí, že nyní vydělává »pouhých« 150 tisíc měsíčně. Přestože si jen za posledních 11 let přišel na 334 milionů korun, žádá o snížení alimentů. Na dceru je ochoten platit 26 tisíc, na syna šestnáct. Každému ještě zaplatí 15 tisíc na spoření. Dohromady 72 tisíc korun měsíčně.

S tím rezolutně nesouhlasí jeho manželka, která mu dodnes nemůže zapomenout, že ji opustil kvůli modelce Vlaďce Erbové (31). „Manžel neplatí vysoké výživné. Když jsme žili ve spokojeném manželství, chtěl, aby Veronika studovala elitní školu, kde je vysoké školné,“ vysvětluje své požadavky Řepková.

„To školné je 46 tisíc, a pokud by Tomášovi snížili alimenty, Veronika by musela odejít ze školy a Tomasso by musel skončit s fotbalem,“ prozradil Blesku zdroj blízký rodině.

Na alimenty vydělává v kasínu

Protože se hned po včerejším soudu Řepka odebral do kasina i se svým právníkem, asi už přišel na to, jak vydělat na alimenty.

Fotbalista se netají tím, že hra na automatech a v kasinu všeobecně je jeho vášní. U blikajících strojů prý relaxuje. Pokud se Řepkovi podaří vyhrát pořádný balík, zřejmě se v prosinci, na kdy byl soud odročen, domluví s manželkou a na své děti bude platit stejnou částku jako doteď.

Fotogalerie
7 fotografií