Hanychová se na dovolené věnovala především svému malému synkovi Kryšpínovi a natáčení dokumentů pro pořad neohroŽENY. A zapomenout na trápení dní minulých. Ta jsou spojená především s Kryšpínovým otcem Mirkem Dopitou a bolestivým koncem vztahu.

Modelka si již dříve užívala v náručí mladého hudebníka Prachaře, tentokrát však vyrazila se synkem do ciziny sama. A čekaly na ni klid a pohostinnost Sicílie.

Agáta neváhala a samozřejmě ochutnala i místní speciality. Dokonce by se dalo říct, že si v nich libovala. Pak se však rozjela a jako by jí nervy opět trochu povolily.

Na adresu své večeře pronesla bez obalu, kam si ježka může člověk zapíchnout, a nebo čím se ježek živí. "Todle zvířátko jistě znáte všichni z dovolených. Můžete si ho napíchnout na nohu nebo do prdele. A kdyby jste věděli co žere? Hovna ze dna," ulevila si Agáta na videu.

Mladá maminka se zkrátka pěkně rozjela. Ještě, že její malý synek zrovna spokojeně spal v kočáru a Agátu (snad) neslyšel. Nadávala, jak se tak říká, "jako dlaždič". Kdo ví, jak se Hanychová bude tvářit, až s těmito výrazy přijde za pár let malý Kryšpín domů.

Fotogalerie
8 fotografií