Fotoreportér Blesku byl očitým svědkem toho, že už zpěvačka Linda není sama a už se nermoutí. Milenec u ní dokonce již i přespává.

Milenec odchází, manžel přichází

Odchází jen tehdy, když otec Geňa veze domů děti, čtrnáctiletou Viktorku a čtyřletého Matyáše. Matka Linda ještě nechce, aby ratolesti věděly, že s tatínkem je konec a že ona si už rozumí s jiným mužem. Blesku ale Finková milence nezapřela. „Nebudu vám nalhávat, že to je pokrývač nebo někdo z rodiny. Něco se mi prostě rýsuje, ale konkrétní být ještě vážně nechci,“ řekla doslova, když se dozvěděla o fotografiích, které Blesk pořídil.Byla naprosto v pohodě a vyzařovala z ní spokojenost.

Vrátila mu úder

Bavič z Partičky si o devět let mladší milenku Markétu Jiránkovou našel před dvěma měsíci. Nejdříve ji skrýval, nakonec ji ale vzal na natáčení Partičky. Finkové zbyly jen oči pro pláč. Taková veřejná ostuda! Teď Geňovi jeho chování konečně oplácí. Genzer je ale vzorný otec. Děti si pravidelně bere na výlety, stará se o ně a Viktorka je s ním pravidelně i v Divadle Broadway, kde se zkouší muzikál Klíč králů, v němž se Viktorka už pozítří objeví premiérově. „Je to skvělej chlap. Jen od nás prostě odešel,“ snaží se být nad věcí Linda.

Fotogalerie
8 fotografií