Ovšem i názvy dalších skladeb připravované desky znějí atraktivně. Třeba Sex s ex. Klip je pojatý jako série tří malých příběhů, v nichž zpěvák vystupuje v různých rolích.

Původně v nich ale vůbec figurovat neměl. „V podstatě jen zaskakuji za herce, kterého štáb nesehnal. Když mi ale produkce zaručila, že mi do postele sehnali sexy slečnu, dlouho jsem s účinkováním neváhal,“ směje se Ztracený. Přestože jde jen o jeden klip, podílejí se na něm tři režiséři – každá story má vlastního tvůrce.

Příběh první: Gigolo

V první epizodě si střihl postavu gigola. „Starší muž, kterého hraje Pavel Nový, si mě najme, abych potěšil jeho ženu,“ popisuje děj zpěvák.

Příběh druhý: Zachránce

Jako bohatý frajírek přijíždí do zapadákova, kde potkává bývalou lásku. „Její současný přítel ji tyranizuje, ale já ji zachráním, když ji vyměním za svůj sporťák. Krásnou Ladu si nakonec odvážím v žigulíku.“

Příběh třetí: Záporák

„Odjíždím coby voják do Afghánistánu a na letišti mi mává těhotná přítelkyně. Když se po třech letech vracím, na letiště mě opět vítá má milá, je znovu těhotná…"

Fotogalerie
6 fotografií