Muzikál Aida, kde hraje hlavní roli Lucie Bílá, Vašek Noid a Dasha, měl včera premiéru. Hlavní aktéři jsou bývalí manželé a v romantickém příběhu si zahráli milence. Stejně jako v osobním životě, jim ale láska nevydržela ani na scéně. I když Lucie Bílá oblékla svatební šaty a stanula s Noidem před oltářem, ke sňatku nedošlo. „Tehdy jsem byla šťastná, dneska mi bylo ouvej ,“ srovnala Lucie svatební scénu se skutečností. Letmé doteky, které probíhali na jevišti mezi Lucií a Vaškem nechaly partnera Lucie Petra Makovičku naprosto chladným.

A co na scény plné polibků a doteků jak s Dashou, tak s Lucií, říká Noidova snoubenka Eliška? „Teď už nežárlím. Na začátku vztahu je ta žárlivost vždycky úplně největší, ale teď už to beru profesionálně. Je to jeho práce,“ komentovala to modelka. Od Vaška totiž nedávno dostala zásnubní prsten a tak už nemá důvod žárlit.

Vašek si je svoji láskou k Elišce stoprocentně jistý a už s ní dokonce plánuje i rodinu. „Do manželství se rád znovu chystám,“ svěřil se nám Vašek. „Dítě chci až po svatbě, zda by to byl kluk nebo holka ale neřeším. Hlavně, aby to bylo zdravé,“ prozradil.

Video
Video se připravuje ...

Premiéra muzikálu Aida Ondřej Rybár, Tereza Kuhnelová

Fotogalerie
31 fotografií