Dětské odpoledne si užil tříletý Toník se svou sestřenicí Andulkou v Království železnic. Tam ho táta Antonín Duchoslav o víkendu vzal a děti byly štěstím bez sebe. Vláčky totiž malý Toník zbožňuje. „Nejsme zde poprvé. Chodíme do království pravidelně. Mé děti mají k vláčkům velmi vřelý vztah. Máme doma dokonce dřevěnou stavebnici s velkým kolejištěm, takže tady určitě nejsme naposledy,“ svěřil se Duchoslav, který má ještě jednoho skoro ročního syna.

Pravdou je, že sám Viky Cabadaj má k vlakům a k nádražím vůbec, také velmi vřelý vztah. Není to ani dva týdny, kdy se Antonín zřídil na smuteční hostině Radka Brzobohatého (†79) a v noci se potácel na mol opilý po Hlavním nádraží. U vchodu svou malátnou chůzí dokonce vyděsil dítě. Po vybouřeném večírku se ale Viky hodil do gala, sundal dlouhé háro a o víkendu byl opět za vzorného tatínka.

Další milovnicí železnic a vláčků je dcera Markéty Hrubešové, Christel. „Mám doma holčičku, takže by se dalo předpokládat, že se o vláčky zajímat nebude. Opak je ale pravdou. Jsem ráda, že tento komplex není jenom pro chlapečky,“ řekla Hrubešová. Holky Hrubešovy si oblíbily nejen hračky, ale i opravdové vlaky. „Vláčkem jezdíme rádi. Znamená to pro nás vždycky výlet,“ dodala herečka.

Fotogalerie
5 fotografií