Už brzy rodiče malé Laury stanou před soudem, kde se rozhodne, s kým bude jejich dcera vyrůstat. Už několik týdnů na sebe expartneři hází špínu přes média a jelikož chce Dara Lauru výhradně do své péče, chystá vytáhnout na Homolu u soudu všechny zbraně. Homola ale trvá na tom, že i přesto, že si v mládí zahrával s drogami, nemůže mu zpěvačka dceru jen tak sebrat.

Pro server Střídavka.cz uvedl, že pro dítě je nejlepší, když se rodiče dohodnou na střídavé péči. Je si ale vědom, že někdy soud rozhodne spíše ve prospěch jednoho z rodičů. „Lítá v tom kolikrát spoustu zlé krve, předsudků, demagogie, zaujatosti. Statistika hovoří neúprosně ve prospěch žen, a to je možná fakt, nad kterým by se stálo zamyslet,“ řekl. „To, že někdo dítě do své péče pouze „chce“, by neměl být důvod pro to, aby mu bylo vyhověno,“ pokračoval Homola.

Když se Dara s Matějem rozešli, hudebníka ani ve snu nenapadlo, že by kvůli Lauře mohli stanout někdy před soudem. „Není to moje iniciativa a je mi velice líto, že k tomu došlo. Můžete se zbavit auta, můžete se zbavit bytu, můžete se zbavit – už v horším případě – psa, ale zříci se svého vlastního dítěte je pro mě strašně těžký krok,“ přiznal Homola, který hodlá o svoji dceru za každou cenu bojovat.

Fotogalerie
4 fotografie