Modelka a královna večírků Agáta Hanychová přiznala lež. Nechala se totiž slyšet, že její vztah s Mirkem Dopitou neskončil kvůli jeho nevěrám, jak tvrdila. Zřejmě za vším stojí Agátin vztah s Jakubem Prachařem.

Dopita u soudu

Jenže ani Miroslav Dopita není žádný svatoušek. Když mu "rupnou" nervy, stojí to za to. Své o tom ví fotograf Lukáš Mottl, který se snažil pořídit kompromitující fotky Dopity a Hanychové v Karlových Varech.

„Několikrát jsme mu říkali, aby nás neotravoval a nechal toho,“ bránil se Dopita. Po slovech však došlo i na činy. Utíkajícího fotografa dostihl Dopita za chvíli a jako zkušený americký fotbalista ho složil k zemi. Pak už to vypadalo jako v akčním filmu. Dopita si kleknul na Mottla a uštědřil mu devět ran pěstí do obličeje.

Video
Video se připravuje ...

Takhle v létě Miroslav Dopita zmlátil amatérského fotografa Marek Pátek, Jan Jedlička

Loupežník bez trestu

 „Když soudce řekl vinen, zamrazilo mě,“ přiznal přitom Dopita Blesku. Zároveň je rád, že v podstatě vyvázl bez trestu a nemusí ani platit 220 tisíc škody, které žádal poškozený. Půlrok zkušební doby nejde brát jako potrestání a necelé čtyři tisíce za poškozený foťák dá dohromady lehce.

I tahle aférka se však nakonec na rozpadu vztahu Dopity a Agáty. A nejde zapomínat ani na Mirkovy zálety, při kterých ho přistihl právě Blesk.

O rozchodu rozhodla Agáta

Přesto však Agáta nečekaně otočila a strhává vinu na sebe. A to přesto, že se nechala slyšet, že si Dopita příliš nevšímá jejich syna Kryšpína. „Mirek za nic nemůže,“ tvrdí však Hanychová v rozhovoru pro Aha!

A vypadá to, že svá vyjádření mírní právě s ohledem na malého syna. Na otázku, kdo ukončil vztah, odpověděla však jasně. „Já. Nechtěla jsem to tak, ale bohužel.“

A tak si Dopita může dál tvrdit svou. „Nepodvedl jsem ji, rodiny si vážím nade vše! Ale k Prachařovi se vyjadřovat nechci.“ Věříte mu to?

Fotogalerie
11 fotografií