Hádky, které začala fotografie malé Laury zveřejněná na facebooku, neberou konce. Tentokrát ale útočí expřítel Dary Rolins, zpěvák Matěj Homola. Nelíbí se mu totiž, že Dara a Rytmus rozjeli špinavou kampaň proti němu a to měsíc před soudem o dcerku Lauru. 

"Je mi moc líto, že mnozí z vás jste svědky věcí, ze kterých mě osobně už je silně na zvracení. Jsem docela otrlej a je mi jedno, co si o mě myslí nějaké pucmoly, ale DR a její přítel Paťko zahájili před několika dny proti mně mediální kampaň, která je ubohá tak, že to dalece předčilo mé očekávání, " napsal Homola na sociální síť. 

Raper se totiž nedávno ostře vyjádřil k Homolovi a jeho zatčení na Ukrajině kvůli drogám. „Chlapec to zabil, když v období, kdy má malé dítě a ženu doma, převáží přes Ukrajinu trávu. Drogami zraňujete svoje blízké, ale v prvé řadě sami sebe. Drogy nejsou ta správná cesta. Já říkám – STOP drogám,“ vzkázal Rytmus. 

Rytmus jako "táta"

Reakce na vzkaz na sebe nenechala dlouho čekat. Nejdřív se do celé hádky vložil zpěvák Daniel Landa, teď se do rapera naváží opět Homola.  "V nejbližších časech se proto budete na různých místech dočítat, že jsem nejen narkoman a pašerák, ale i sociální případ, který nemá na chleba a proto by radši neměl být s Laurou, na kterou stejně kašle. A naopak bude do médií tlačeno, že je Paťko super novej táta, vyloženě rodinný typ, který Lauru moc miluje a zemřel by pro ní, " komentuje Homola. 

Dara a Rytmus jsou schopní všeho!

V dlouhém vzkazu se Homola také zmiňuje o tom, že se jej snaží od malé Laury odříznout a to se mu rozhodně nelíbí. Zároveň ale dodává, že Rytmus a Dara jsou schopní všeho. Proto jen na závěr znechuceně píše: "Jenom je mi líto, že si ti dva neuvědomují, jaký vliv to má na Lauru. A pak mě taky mrzí, že toho vy všichni musíte být svědky. Kauza pravděpodobně nekončí, můžeme zvracet dál."

Fotogalerie
8 fotografií