V sobotu kolem páté hodiny odpolední se vracela modelka se svým novým milencem Prachařem a synem Kryšpínem (1) ze Sicílie. V neděli brzy ráno přiletěl Dopita z Bali. Stačilo pár hodin, aby se Agátin bývalý a současný partner střetli tváří v tvář.

Dělala rozruch

Modelka kolem svého návratu dělala rozruch. Snažila se nejen ona, ale i Prachař maskovat. Dopita nebyl o nic sdílnější. Jen stroze prohlásil: „Je tady zima.“ Nekomentoval ani svůj přílet a ani současnou situaci s Agátou.

Setkání je nemine

To, co se naštěstí nestalo na letišti, je v budoucnu nevyhnutelné. Vzájemná konfrontace oba muže nejspíš nemine. Hanychová se bude muset s Mirkem Dopitou vídat už kvůli synovi, kterého spolu mají.

Video
Video se připravuje ...

Hanychová a Prachař jeli s letiště taxíkem Video - Pavel Machan, Marek Pátek

Jaká byla dovolená exmilenců?

Agáta

Na první společnou dovolenou odletěla s milencem Prachařem na Sicílii, kde si společně užívali romantiku. Týden u moře i s Agátiným synem si naplánovali poté, co praskl jejich vztah.

Mirek

Na dvacet dní na Bali se Dopita rozhodl utéci po rozchodu s Agátou. Společnost mu dělal jeho syn Mirek z předchozího vztahu. Dopitu po dovolené už brzy čeká soud za incident na karlovarském filmovém festivalu, za který mu hrozí až osm let za mřížemi.

Fotogalerie
12 fotografií