Těhotné Ornelle už nejspíš dochází, že její milý Josef Kokta svou manželku Gábinu Partyšovou neopustí, a tak musí zaujmout jinou strategii.

Je stále mladá a krásná a sama rozhodně zůstat nechce. Proto si nemohla nechat ujít příležitost, pořádně prozkoumat dvanáct soutěžících mužů v boji o sympaťáka roku.

Trajdání těhotné milenky

Kokto, dej si pozor! Vybrat si jednoho ze sympaťáků, není vůbec složité. Otázkou však zůstává, co na Ornelliny vycházky říká otec jejího dítěte. Ornella totiž poslední dobou vymetá jeden večírek za druhým. Není to ani čtrnáct dní, co „pařila“ na narozeninách baru La Bodeguita.

Nastávající maminka, která tvrdí, že je její těhotenství rizikové, si s takovým ponocováním zahrává. Blesk takové trajdání v prvním trimestru těhotenství rozhodně nedoporučuje.

Samý sympaťák: Kromě Ornelly je okukovala i Vondráčková

Ale zpět k sympaťákům. Kromě Ornelly dorazila do divadla Hybernia třeba i Helenka Vondráčková, která byla hlavní porotkyní soutěže. Ještě před jejím startem slíbila, že bude spravedlivá a shovívavá.

"V této soutěži není důležitá jen vizuální stránka. Mně jsou sympatičtí lidé, kteří jsou inteligentní a optimističtí,“ prozradila Vondráčková, jak by měl vypadat nejsympatičtější muž.

Do poroty kromě ní zasedly i modelky Hana Svobodová a Tereza Chlebovská. Nechyběl ani zlatý olympionik David Svoboda a světoznámý fotograf Robert Vano.

Fotogalerie
23 fotografií