A s prutem v ruce a kloboukem na hlavě mu to šlo ve vinohradě s panoramatem Svatého kopečku náramně, přestože scénu nechal režisér Jiří Chlumský několikrát opakovat.

S Hanákem totiž kromě stáda koz hrají i dva malí kluci. „Kombinace zvířat a dětí je náročná,“ neztrácel úsměv koproducent filmu Tomáš Vican.

Producent: Film přijde na 24 milionů

Ten po vinařských komediích Bobule, 2 Bobule a dramatu Lidice točí s producentem Adamem Dvořákem svůj v pořadí už čtvrtý film.

Podle Vicana přijde snímek na 24 milionů korun. Pro muže z Marsu bude premiéra 7.března na svátek Tomáše a pro ženy z Venuše o den později na MDŽ.

Herec měl s kozami premiéru

„S kozami je to moje premiéra, jdou si svým směrem a se při chůzi za nimi dostávám na nová místa,“ říká Tomáš Hanák, který v komedii hraje ředitele velké firmy, utíkajícího z Prahy na venkov.

A dovede si představit, že by hospodařil s kozami ve vinohradě: „Musel bych si ale nejprve zjistit výtěžnost kozího stáda. Jelikož jsem ale mladý, tak musím hodně makat a fotku koz si dám na monitor svého laptopu,“ vtipkoval herec.

Blesk.cz natočil kus filmové scény s populárním umělcem přímo na place:

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Hanák žene kozy vinohradem Ondřej Požár

Ten v kroji už hrál jako Hanák v Olomouci u krávy Milka. „Myslím, že 90 procent manažerů sní o tom, že utečou do vinohradu a budou tam pást kozy. Třeba to jednou udělají, aby se jejich život změnil, aby dovedli večer spát a vstávali se sluncem,“ odvětil Hanák na dotaz Blesk.cz, jak se do role vcítil.

Fotogalerie
14 fotografií