Hvězdný pár si vyhlédl horskou chatu Hájenka ve Špindlerově Mlýně, ale nezůstal na ní kámen na kameni.

Chatu za 13 milionů zbourali, staví novou!

Původní horskou chatu za 13 a půl milionu korun nechali částečně zbourat a na jejím místě roste za další miliony rekreační objekt. Taková částka je ale pro brankářského mistra italské ligy drobnost, vydělá si ji totiž zhruba za měsíc.

Podle informací Blesku patří chata už přes rok firmě, jejímž jednatelem je modelčin tatínek Bohuslav Šereda. „Alena s Buffonem se tu byli podívat loni v červnu. Krátce nato začala kompletní rekonstrukce,“ řekl Blesku zdroj.

Nové hnízdečko, ale i výnosný podnik!

Na stavbě pracuje denně asi dvacet lidí. Blesk na chalupě zastihl pracovníka, který měl za úkol položit dlažbu. Interiér, který je ze dřeva a kamenného obložení, je takřka před dokončením.

„Stavět se začalo někdy na jaře. Do října to má být hotové,“ prozradil dělník. V chalupě bude několik pokojů a koupelen. „Dole bude i restaurace, která je kousek od recepce,“ popsal pracovník stavební firmy.

Je tedy zřejmé, že Alena s Gigim si nebudují v pravém slova smyslu nové hnízdečko lásky. Ale především výnosný podnik! Navíc ve vyhledávaném zimním středisku přezdívaném český Aspen.

Fotogalerie
18 fotografií