Antalová tak má s manželem Josefem Juráčkem už třetí dceru. Z novorozené sestřičky Marušky se totiž v domku v brněnské čtvrti Starý Lískovec těší šestiletá Alenka, pětiletá Elenka a tříletý Honzík.

„Děvčátko se narodilo 29. srpna. Při porodu vážila dcera paní Antalové 3,75 kg a měřila 52 cm. Obě jsou zdravé a celá rodina je šťastná. Porod byl bez komplikací,“ potvrdila pro Blesk.cz mluvčí divadla Lenka Pazourková.

Podle ní je podnikatel Juráček šťastný z narození dcery i přesto, že nyní budou v jejich šestičlenné rodině hrát prim čtyři ženy.

Termín porodu měla představitelka chůvy Mary Poppins ve stejnojmenném úspěšném muzikálu stanovený na 26. srpna. Tři dny přenášení se však na hladkosti narození čtvrtého dítěte nijak neprojevily.

„Asi nejjednodušší byl poslední porod s Janíčkem, i když musel být bohužel vyvolávaný, nechtělo se mu na svět, pan doktor mi dal 10 dnů a pak už byl přísnější.

Zato to bylo rychle, ale byla jsem z toho nešťastná. Byl nejlepší asi i tím že jsem poprvé použila u porodu pomoc mé osobní porodní asistentky. Byla to pro mě velká pomoc,“ prozradila letos v červnu v ČT Alena Antalová.