„Pepa je znamenitý otec. Že na něho bude spoleh, jsem věděla už před pěti lety, když jsme si spolu začali,“ řekla včera Blesku Pepova manželka. Už když Jovanka otěhotněla, začal prý být Pepa doma pečený vařený. „Teď vystrčí nos z domu jedině, když zkouší Klíč králů. To chápu – vždyť Landův muzikál má v Divadle Broadway už za necelý měsíc premiéru,“ říká Jovanka.

Taťka k pohledání

Pepa prý s Adámkem denně »drandí« venku kočárkem. A když je času, tak si alespoň vyjdou za dům k rybníku. „Pepa bez problémů přebaluje, chová, uspává a Adámkovi zpívá. Dokonce vymýšlí texty ukolébavek! Snažím se je zapisovat, protože stojí za to,“ svěřuje se Jovanka.

Po práci se jí prý zatím nestýská. „Těhotenství jsem si opravdu užila. Stejně tak si chci užít každý nový den s Adámkem. On se nám před očima mění snad z minuty na minutu,“ říká Vojtková a chlubí se, že Adámek za 14 dní povyrostl o dva centimetry a přibral 32 deka.

Kolik psů, tolik dětí

Jovanka je také šťastná, že kojí. „ Nikomu se to z naší rodiny nepoštěstilo, a tak jsem se celkem bála. Kojím ale bez problémů,“ říká Vojtková, která ještě dřív, než porodila, měla doma alespoň psí rodinku. „Tak žijeme s osmiletou Pepovou německou dogou, kterou už od počátku našeho vztahu beru jako člena rodiny. Když jsem pochopila, jak moc Pepa miluje psy, koupila jsem mu k 45. narozeninám anglického buldoka. A letos na jaře jsme si pořídili francouzského buldočka,“ rozpovídala se Jovanka. A kolik prý má s Pepou psů, tolik s ním prý rozhodně chce i dětí!

Fotogalerie
6 fotografií